Tokat'ın Enerji Kaynakları Masaya Yatırılacak

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr Ali Çelik, EPDK uzmanlarının da katılımıyla Tokat'ta enerji kaynaklarının görüşüleceği bir toplantı için çalışmalara başlandığını söyledi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Gurup Başkanı Salih Özdemir, beraberinde Yeniçağ Gazetesi Tokat Temsilcisi Musa Özdemir ile birlikte Tokat Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Yapılan ziyaretle ilgili bir değerlendirmede bulunan Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr Ali Çelik; "Akaryakıt istasyonları, elektrik dağıtım işletmeleri, doğalgaz dağıtım işletmeleri gibi enerji sektöründe bulunan temsilcilerin de katılımıyla Ankara'dan EPDK uzmanlarını Tokat'ta bir araya getireceğiz. Bununla alakalı ön görüşmemizi EPDK Gurup Başkanı Salih Özdemir ile gerçekleştirdik. En yakın zamanda hayata geçireceğimiz bu etkinliğin altyapısında Salih Bey'in çok önemli katkıları bulunuyor. Kendisine verdiği ve vereceği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv

Üye Listesi