20 Nisan 2024 Cumartesi

AHŞAP SEKTÖRÜ İÇİN ÖNEMLİ ADIM

Tokat Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Güven beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Odamızı ziyaret etti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik, gerçekleşen ziyaret ve öncesinde yapılan istişarelerle birlikte, önümüzdeki süreçte ahşap doğrama, mobilya, marangozluk ve ahşapla alakadar tüm sektörlerin Tokat’taki sorunlarını gidermeye yönelik çalışmaların başlatılacağını söyledi. Ahşap sektörünün Tokat’ta ciddi anlamda istihdam sağlayan ve üretime yönelik çalışan önemli, bir sektör olduğunu vurgulayan Başkan Ali Çelik, sektörün önünü açmak adına atılacak tüm adımları önemsediklerini, geniş çaplı olarak gördükleri bu çalışmaya katkı sağlamak ya da fikir alışverişinde bulunmak isteyen sektör temsilcilerinin Tokat Marangozlar ve Mobilyacılar Odası ya da Tokat Ticaret ve Sanayi Odası ile fikirlerini paylaşmalarını istedi.