24 Nisan 2024 Çarşamba

MHP Heyeti Odamızı Ziyaret Etti

MHP tokat Belediye Başkan Adayı Adnan Özmen, beraberinde MHP Tokat İl Başkan Yardımcısı Ferhat Karaaslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Mustafa İpek, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gökyıldız ile birlikte Odamızı ziyaret etti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik’in makamında gerçekleşen görüşmede, önümüzdeki süreçte gerçekleşen yerel seçimlerin Tokat için çok önemli olduğunu söyleyerek, merkez ilçe dahil 12 ilçede tüm adayların en iyi hizmeti sağlayan olmak için yarıştıklarını söyledi. Şuana dek açıklanan partili partisiz tüm adayların kendilerini ispat etmiş ve bilinen isimler olduğunu da vurgulayan Başkan Çelik, kaliteli adaylarla kaliteli ve karşılıklı saygı dolu bir seçim döneminin geçeceğinden emin olduğunu dile getirdi. Başkan Çelik, MHP’li aday Adnan Özmen’e seçim çalışmalarında başarılar diledi.