28 Mart 2024 Perşembe

MÜSİAD GENEL BAŞKANI KAAN’DAN ODAMIZA ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve yönetimi odamızı ziyaret edip, Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik’le bir araya geldi.

Ziyarette, MÜSİAD Tokat Kurucu İl Başkanı Fatih Aksoy, Tokat Şube Başkanı Mehmet Şanlı, il yönetimi  ve Meclis Başkan Yardımcımız Halil Bayır da Başkan Kaan’a eşlik etti.

Ülke gündemi ve ekonominin konuşulduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Çelik,

MÜSİAD ile odamızın iç içe olduğunu, iş dünyasının temsili ve sorunların çözümünde MÜSİAD’ın önemli bir yeri olduğunu ve ülkemizin gelişmesi için çok değerli katkılar verildiğini ifade etti.

Genel Başkan Kaan da iş insanlarının sorunlarına duyarlı olduklarını Başkan Çelik’in dile getirdiği sıkıntıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ve ilgili bakanlara istişare ederek çözüm için gerekeni yapacaklarını dile getirdi.