12.7 C
Tokat
29 Mart 2024 Cuma

spot_img

Tokat tarım ve gıda sanayide geleceğin şehirleri arasında yer alacak

Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı, Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, Meclis Başkan Yardımcımız Halil Bayır ve Meclis Üyemiz Hasan Şanlı, Hollanda Büyükelçi Yardımcısı Erik Weststrate, Büyükelçi Tarım Ateşesi Maarten Wegen, Türkiye-Hollanda Dostluk Derneği Başkanı Edip Aktaş, Büyükelçilik Tarım Ateşe Yardımcısı Uğur Işın’ında katılımıyla Yerel yetkililerle buluşma toplantısı gerçekleştirildi.

26 Haziran Kültür Sarayında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Ali Çelik, geleceğin yatırımın gıda ve tarım üzerine olduğunu Tokat’ında bu konuda çok iyi bir konumda olduğunu dile getirdi.

Başkan Çelik, Tokat’ın tarımda ve gıda sanayide geleceğin şehirlerinden biri olduğunu belirterek,

“Her iklimi hissettiğimiz her ürünü üretebileceğimiz coğrafyada yaşıyoruz. Dünyanın geleceğinde su ve gıda çok önemli. Yer altı sularımızla çok iyiyiz. Tokat’ın bütün alakasını buraya tarıma ve gıda sanayiye dönmesi lazım. Çiftçimizi daha çok eğitip topraklarımızdan çok daha fazla karlı ürün elde etmeliyiz. Tokat’a geldiği günden beri özellikle tarımda şehrimize çok büyük bir ivme katan sayın valimize de teşekkür ediyorum. Eğer doğru şekilde ilerlenir ve doğru işler yapılırsa şehrimiz ileride tarımda ve gıda sanayide ülkemizin belki de dünyanın sayılı bölgelerinden biri haline gelecektir.” dedi.

Sosyal Medyada TTSO

4,259BeğenenlerBeğen
1,368TakipçilerTakip Et
3,543TakipçilerTakip Et

Online İşlemler