18 Nisan 2024 Perşembe

Tokat TSO’dan Dimes’e Destek

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dr Ali Çelik, aynı zamanda odamız üyesi olan Türkiye’nin en güçlü gıda üretim firması DİMES’in devam eden hukuki mücadeleye destek verdiklerini ilan etti. DİMES’in Tokat ve Türk Dünyası için çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Çelik, başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olmak üzere iş dünyasını temsil eden meslek örgütlerinin de konuyu çok önemli gördüğünü ve mevcut davaya müdahil olunması gerektiği konusunda hemfikir olduğunu dile getirdi. Çelik, bundan sonraki aşama ve gelişmeleri de takip ederek paylaşım ve bilgilendirmelere devam edeceklerini söyledi.