28 Mart 2024 Perşembe

ÜYELERİN KREDİYE ULAŞMASI KOLAYLAŞTIRILMALI

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik, işadamları ve işletmelerin mevcut ekonomik şartlarda krediye ulaşmasında zorluk yaşadığına dikkat çekerek, bankalardan işletmelerin finansman ihtiyaçlarına uygun çalışmalar yapmasını istedi.

Vakıfbank Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Turan, beraberinde Karadeniz Bölge Krediler Müdürü Sami Cihan Ünal ve Tokat Şube Müdürü Serhat Yel ile birlikte Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette ülkenin ve şehrin içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar doğrultusunda finansmana ulaşım noktasında işletmelerin bir dizi zorluklar yaşadıklarına dair duyumlar aldıklarını dile getirerek, bankaların yatırımcılara can suyu olabilecek yeni çalışmalarla piyasadaki nakit sıkışıklığını gidermelerini istedi.