28 Mart 2024 Perşembe

VALİ OZAN BALCI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Odamız Yönetimi yayınlanan son valiler kararnamesi ile Tokat’a atanan Vali Dr Ozan Balcı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Ozan Balcı’nın makamında gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanımız Dr Ali Çelik, Meclis Başkanımız Dursun Sansar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılarımız Sinan Gökçe ve Selahattin Giden, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Naci Altın, Tuğran Arı ve Gökhan Muratdağı ile birlikte Genel Sekreterimiz Sinan Ardil de katıldı. Tokat TSO’nun beklentileri, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki mevcut durum ve sanayiciler ile ticaret erbaplarının yaşadıkları sıkıntılarla alakalı çözüm önerilerinin karşılıklı olarak istişaresinin yapıldığı görüşmede, ilerleyen süreçte TSO ve OSB ziyaretlerinin de kararı alındı. Yozgat Eski Valisi Tokatlı Hemşerimiz Kemal Yurtnaç’ın da bulunduğu ziyarette şehrin turizm ve tarım alanındaki beklentileri de Vali Balcı’ya anlatıldı.